ndertime

Monument Kulture – Mbrohet nga shteti … dhe nga privati gjithashtu!

Ndërtimet e kullave dhe pallateve shumëkatëshe janë bërë një trendi i padiskutueshëm në realitetin shqiptar. Nga njëra anë kemi makuterinë e biznesit dhe grupeve që komandojnë politikbërjen, dhe nga ana tjetër kemi mefshtësinë, indiferencën dhe nënshtrimin tonë ndaj kësaj gjëndjeje.