ndotjadetare

Bruksel, BE-ja synon të ndalë produktet plastike njëpërdorimshme

Rripat plastik, pjatat plastike dhe shkopinjtë e tullumbaceve bëjnë pjesë në produktet plastike që do të ndalohen në Bashkimin Europian, sipas një propozimi për të ndaluar ndotjen detare të prezantuar sot nga ekzekutivi i Unionit.