ndotjaemenjve

BE-ja u shpall luftë mbetjeve plastike

Komisioni i BE-së dëshiron të ndalojë produktet plastike njëpërdorimshe. Qëllimi është të frenohet ndotja e lumenjve dhe e deteve me mbetje plastike.