Niagara

Merr ngjyrë të zezë uji pranë ujëvarës së Niagarës

Uji pranë bazës së ujëvarës së Niagarës ka marrë ngjyrë të zezë, duke u dhënë një makth të paparë turistëve. Kjo ka ndodhur për shkak të një shkarikimi të një impianti të ujrave të zeza. Bordi i qytetit tha se shkarkimi ishte pjesë e mirëmbajtjes rutinore të një prej pellgjeve të saj. Imazhet e publikuara tregojnë ujin e zi përgjatë lumit Niagara që gjenden në kufi më Kanadanë. Zyrtarët kanë deklaruar se uji përmbante grimca të ngurta dhe mbetje të karbonit, por nuk kishte vajra ose tretës organikë.