plazhe

Jo më ndotje akustike në sezonin e ri turistik

Ndotja akustike në plazhe nuk do të lejohet në sezonin e ri turistik. Gjatë një takimi me drejtuesit e bashkive në qarkun e Vlorës, ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi paralajmëroi se ministria e Mjedisit do të revokojë lejet mjedisore për ato hotele, bare apo restorante që do të shkaktojnë ndotje akustike.

The Telegraph: Shqipëria, bukuria hyjnore që duhet vizituar

Prestigjiozja britanike “The Telegraph” në rubrikën e saj “Destinations” ia ka kushtuar ditën e sotme Shqipërisë dhe bregdetit të saj. Në artikull rrëfehen pushimet e një familje angleze në Shqipëri, me vështirësitë e udhëtimit, të papriturat si edhe mrekullinë e natyrës së gjetur.