produkte aromatike

A rrezikohemi nga produktet aromatike?

Tani është periudha e vitit kur përgjithësisht i mbajmë mbyllur dyert dhe dritaret dhe ndoshta ndezim më shumë qirinj aromatike për të ndriçuar mbrëmjet e gjata të dimrit. Por a ka një rrezik potencial, pyet Saleyha Ahsan. Shumë njerëz përdorin sprucues ajri dhe sprucues freskues trupi - pothuajse të gjithë prej këtyre produkteve kanë përbërësin e listuar si "parfum". Ajri i aromatizuar krijon atmosferë më të qetë dhe më të këndshme në shtëpitë tona gjithmonë e më të izoluara, por a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh me të gjithë këto kimikate parfumi?