projekte

Bankers Petroleum dhe Bashkitë Roskovec e Patos, ndihmë fermerëve me projektet

Kompania Bankers Petroleum dhe bashkite Roskovec e Patos po bashkepunojne per te mundesuar perfitimin e sa me shume fondeve financiare nga fermeret e zones se Patos-Marinzes. Qeveria ka çelur tashme grante per bujqesine permes AZHBR por fermeret nuk i aksesojne dot keto fonde sepse nuk kane njohuri te mjaftueshme si te ndertojne nje projekt apo plan biznesi.

Prrenjas, bashkëpunim dhe investime për mjedisin

Bashkia e Përrenjasit këtë vit ka një program shumë të rëndësishëm për mjedisin. Kryebashkiakja Miranda Rira po intensifikon përpjekjet dhe po orienton objektivin e punës së saj drejt mjedisit, për një zhvillim të qëndrueshmë dhe bashkëpunim me komunitetin. Rira thotë se projektet kanë hyrë në një fazë të rëndësishme, ku më konkretisht përmendim një investim për ndërtimin e impiantit të trajtimit të ujërave të zeza, të cilat derdhen në rezervuar.