qenteendacake

Zgjidhet problemi i qenve endacakë në Theth, Bashkia Shkodër dhe “Animals need me” i sistemojnë siç duhet

Bashkia Shkodër në bashkëpunim me “Animals need me” kanë zgjidhur në mënyrën më të mirë të mundshme problemin e shfaqur me qentë endacakë në aksin Bogë- Theth. Ditën e sotme, është bërë e mundur të nis grumbullimi i tyre aty ku janë shfaqur dhe janë transportuar në qendren që ka vete shoqata “Animals need me”, me mbështetjen në terren nga AdZM- Administrata e Zonave të Mbrojtura Shkodër.