Quality Era Award

Porti i Shëngjinit merr çmimin “Quality Era Award” nga BID grup

Porti i Shëngjinit është vlerësuar me çmimin e artë për cilësi, menaxhim, lidership dhe planifikim strategjik nga organizata ndërkombetare për certifikimin e cilësisë BID grup.Cmimi Quality Era Award i është dorëzuar në Gjenevë të Zvicrës drejtorit të portit të Shëngjinit Gjovalin Tushaj i cili ishte i pranishëm në ndarjen e çmimeve të përvitshme ku merrnin pjesë përfaqësues nga 178 vende të ndryshme të botës. “Eshte një vlerësim tejet i rëndësishëm që do të thotë më shumë angazhim për ta bërë portin e Shëngjinit një nyje strategjike për veriun e Shqipërisë dhe shtetasit kosovarë”.