qytetiqendrueshem

Simpoziumi “Tarracat e gjelbra për një qytet të qendrueshëm”

Qytetet e betonizuara në mënyrë agresive dhe të pakontrolluara nuk kanë mundësi për shtimin e sipërfaqes së gjelbërimit në territoret urbane. Një nga zgjidhjet e mundshme që e lehtëson këtë lloj problemi për hapësirat e gjelbra është gjelbërimi i tarracave dhe çative.