reshje

Nën ujërat e Vjosës, dëme të mëdha në banesa dhe toka bujqësore

Andej nga buron Vjosa, në malet e Pindit në Greqi reshjet kanë pushuar. Shkrirja e dëborës brenda pak orëve shkaktoi në Shqipëri përmbytjen e radhës. Në shtrat ka më pak ujë që do të thotë se përmbytja poshtë rrjedhës së tij nuk do zgjerohet. Megjithatë në Vlorë janë ende dhjetëra banesa nën ujë.