riviera shqiptare

Perlat bregdetare në detin Jon nga Saranda deri në Vlorë

Keni bërë plane për pushime në muajin gusht por nuk e keni vendosur ende destinacionin. Shqiptarja.com sjell foto dhe video përgjatë vijës bregdetare në jug të vendit që nga Ksamili në Sarandë deri në Orikum të Vlorës në vendet më të veçanta të bregdetit jugor shqiptar. Vende të frekuentuara nga turistët vendas por dhe ata të huaj. Një udhëtim nëpërmjet fotove në vendet më të mrekullueshme turistike jugore gjatë verës, në plazhet e Ksamilit në Sarandë, Borshit, Himarës, Jalës, Dhërmiut deri në Orikum të Vlorës ose “Karaibet” siç i cilësoi pak ditë më parë ‘TgCom’ në reportazhin për bregdetin në jug të Shqipërisë.