rreshje

Shkrirja e dëborës dhe shirat, si paraqitet situata pas shkarkimeve në HEC-e

Reshjet e mëdha të shiut të ditës së djeshme kanë sjell fryrje të lumenjve Drin dhe Bunë me 30 cm. Në aksin rrugor rural Barbullush-Mabe është dëmtuar një urë betoni, ndërsa uji ka mbuluar rreth 50-60 ha tokë në fshatin Ana e Malit por pa hyrë në banesa. Ministria e Mbrojtjes raporton për përmbytje të tokave bujqësore edhe në njësinë administrative Bërdicë.