rrethe

Situata e përmbytjeve në vend

Reshjet e shiut kanë krijuar një situatë alarmante në kryeqytet. Vërshimi i ujit dhe dalja nga shtrati i dy lumenjve të Tiranës kanë shkaktuar përmbytje në disa zona të kryeqytetit. Dhjetëra biznese dhe banesa u mbushën me ujë në disa lagje të kryeqytetit. Lana doli nga shtrati përgjatë gjithë gjatësisë së saj, duke filluar nga “Vasil Shanto” për të përmbytur më pas rrugët, shtëpitë dhe katet e para të pallateve tek pallati me “Shigjeta” dhe në vijim. Banorët e dëmtuar kërkuan ndihmë nga autoritetet, por askush nuk u kujtua për ta “E gjithë shtëpia m’u mbush me ujë.