shi

Shkumbini del nga shtrati, përmbyt tokat në Rrogozhinë e Lushnje

Shirat e rrëmbyer në krahinën e Myzeqesë kanë rritur nivelin e lumit Shkumbin. Pika më e lartë është regjistruar tek ura e Rrogozhinës dhe në fshatin Cermë Proshkë, ku lumi ka dalë nga shtrati, duke përmbytur disa hektarë tokë e fusha të mbjella.