shkencetaret

Bletët po vdesin!

Kohët e fundit miliona bletë po vdesin. Tashmë, në SHBA nuk ka bletë mjaftueshëm për pjalmimin e luleve dhe në Evropë bletërritësit po humbasin së paku 10% të bletëve të tyre çdo vit. Jemi në mes të një asgjësimi total mjedisor që na kërcënon të gjithëve, sepse pa pjalmimin e bletëve, zinxhiri ynë ushqimor është nën kërcënim!