Shqiperia

The Telegraph: Shqipëria, bukuria hyjnore që duhet vizituar

Prestigjiozja britanike “The Telegraph” në rubrikën e saj “Destinations” ia ka kushtuar ditën e sotme Shqipërisë dhe bregdetit të saj. Në artikull rrëfehen pushimet e një familje angleze në Shqipëri, me vështirësitë e udhëtimit, të papriturat si edhe mrekullinë e natyrës së gjetur.