SIDA

Ambasadori Ndisi në Shkodër: Mjedisi, prioritet i mbështetjes suedeze në Shqipëri

Ambasadori i Suedisë në Shqipëri, Johan Ndisi ka filluar nga Shkodra, turin e tij të takimeve në bashkitë e Shqipërisë. Ai në mënyrë simbolike ka vendosur që në çdo qytet të hyjë me biçikletë. Ky tur çiklistik i tij dhe njëkohësisht prezantimi si i pari ambasador resident në Shqipëri, ka filluar në Shkodër, “qytetin e biçikletave” të Shqipërisë. Ambasadori Johan Ndisi është pritur në hyrje të qytetit të Shkodrës nga nënkryetari i Bashkisë Shkodër, Dritan Meta, punonjës të Administratës së Bashkisë Shkodër dhe përfaqësues të Shoqërisë Civile.