sllovenet

Vjosa, Sllovenët me kajak: Do bëjmë luftë për lumin e fundit “të egër” në Evropë

Intervistë me Rok Rozman, kajakist dhe producent i dokumentarit të fundit kushtuar Vjosës, për mbrojtjen ndaj digave, që propozohen të ndërtohen mbi të. Mbrojtja e Vjosës, si lumi i fundit i egër në Evropë, shtuar me fushatat mediatizuese dhe sensibilizuese që planifikohen të bëhen në të gjithë kontinentin në bashkëpunim të ngushtë me ECOAlbania-n, promovuesen kryesore shqiptare të kësaj përpjekje, janë në qendër të kësaj interviste.

Intervistoi Ben Andoni