sorkadhe

Veliaj: Kopshtit zoologjik do t’i shtohen 10 sorkadhe

Kopshti ekzistues zoologjik në kryeqytet shumë shpejt do ti shtohen edhe 10 sorkadhe. Lajmin e bën të ditur kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj gjatë një postimi në rrjetin sovial Facebook, i cili ndërmjet të tjerave thekson se ndërsa është duke u hartuar projekti për kopshtin e ri dhe modern zoologjik të Tiranës, po punohet edhe për të mirëmbajtur atë ekzistues…“Teksa përgatisim projektin e ri të “TiranaZoo”, kemi përmirësuar ndjeshëm ekzistuesin, shihe vetë”, shprehet kryetari i Bashkisë së Tiranës në komentin që shoqëron edhe një album me foto nga puna që po kryhet në këtë ambient.