Sotire

2000 fidanë të rinj i shtohen gjelbërimit të Gramshit

Në vazhdim të nismës së gjelbërimit të Shqipërisë duke mbjellur pemë në ato zona ku janë dëmtuar apo në mjedise të zhveshura, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, ka vijuar aksionin në qytetin e Gramshit.