televizioni 2.0

Live nga Parku i Liqenit/ Protestuesit hapin TV e tyre

Protestës së qytetarëve për parkun iu shtua një media qytetare, Televizioni 2.0. Protestuesit e parkut, tregojnë për dritare.net, se kjo media lindi si pasojë e mungesës së vëmendjes mediatike ndaj betonizimit të parkut të liqenit. Televizioni 2.0 transmeton video në rrjetin You Tube dhe prej pak ditësh është aktive edhe në rrjetin facebook. Përmes opsionit facebook live mbulon transmetim direkt nga zona e ndërtimeve dhe ofron interaktivitet me qytetarët, të cilët mund të pyesin ose të shprehin opinionet e tyre për ndërtimet në park.