tender

Masakra e pyjeve në Shelegur, anulohet tenderi

Deputetja e qarkut të Korçës, që mbulon zonën e Ersekës, zonja Arta Dade deklaroi në Fiks Fare se pamjet filmike të transmetuara në këtë emision tre ditë më parë do t’i çojë në prokurori, ku do të ngrejë një padi penale për të gjithë punonëjsit e adminsitratës së pyjeve dhe të Ministrisë së Mjedisit, që lejuan këtë masakër në zonën e mbrojtur të Shelegurit. Dade tha se kishte muaj që paralajmëronte institucionet përkatëse për këtë masakër që po ndodhte në këtë zonë të mbrojtur me një vendim të Këshillit të Ministrave.