trafiku

Nisma e Milanos kundër smogut: transport publik me çmim të lirë

Përdoruesit e transportit publik që mbi të gjitha parapëlqejnë çmimet e lira duhet të drejtohen drejt Milanos. Midis datave 17 dhe 24 dhjetor, qyteti më i madh i Italisë së Veriut do të ofrojë lëvizjen me autobus, tramvajë dhe metro me çmime të arsyeshme. Me blerjen e një bilete me vlerë 1.50 euro (1.65 dollarë) udhëton falas nëpër qytet për 24 orë. Diçka e ngjashme u ndoq javën e shkuar për udhëtimet nga Milano afër qytetit Turin, ku u ofruan përdorimi i transportit publik falas dy ditë, të enjten dhe të premten e shkuar.