Turgut Ozal

Bashkia e Tiranës dhe kolegji “Turgut Ozal” mbjellin pemë ulliri

Në shenjë paqe e solidariteti, 14 fëmijë nga shtete të ndryshme, përfshi edhe Shqipërinë, të cilët ndodhen në Tiranë për të marrë pjesë në festivalin e tretë të gjuhës dhe kulturës, organizuar nga kolegji “Turgut Ozal”, mbollën sot në lulishten pranë ish-Fushës së Aviacionit në Laprakë, 14 bimë ulliri. I pranishëm në këtë aktivitet ishte edhe nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Abaz Hado, i cili duke u nisur pikërisht nga simbolika që mbart pema e ullirit, vlerësoi këtë akt si tepër domethënës për vazhdimësinë e marrëdhënieve dhe bashkëjetesës mes kombeve.