univers

Sipas ekspertëve, kështu merr fund universi

Teoria e Big Bengut pohon se universi, dhe koha, kishin një fillim, por fizikanët janë të ndarë sa i përket asaj se kur do të përfundojë universi, dhe për më tepër, si. Teoritë variojnë nga prishja e materies së zezë e deri tek kthimi në procesin e Big Bengut, dhe në një artikull shkencor, astrofizikani Thomas Kitching ka shpjeguar se si mund të ndodh kjo. Ai detajoi gjithashtu atë se pse koha ecë gjithmonë përpara dhe çfarë do të thotë zgjerimi i universit për njerëzimin, transmeton Gazeta Express. Imagjinoni sikur koha të kthehej prapa.