universitet

Studentët në ndihmë të fermerëve për të përfituar fonde

Studentët e Universitetit të Bujqësisë, do të angazhohen  për të ndihmuar fermerët në shpjegimin e skemave  të reja të mbështetjes financiare, në plotësimin e aplikimeve si dhe në shkrimin e projekteve.Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim me studentët e këtij universiteti nga ku shpjegoi edhe këtë nismë të veçantë. Arsyeja, sipas tij, është mungesa e informacionit e fermerëve mbi mënyrat se si të mund të përfitojnë nga subvencionet dhe grantet shtetërore.