venddepozitime

Ndotja nga vend depozotimi i mbetjeve urbane në Sheq të Fierit, banorët denoncojnë bashkinë si përgjegjëse të situatës

Zgjidhja që Bashkia e Fierit u ofron banorëve të Sheqit penalizon banorët e Vërrisë dhe fshatrave përreth të cilët prej më shumë se një viti protestojnë kundër ndërtimit të inceneratorit pranë tokave e shtëpive të tyre. Ndotja nga venddepozotimi i mbetjeve urbane në Sheq të Fierit, banorët denoncojnë bashkinë si përgjegjëse të situatës.

Qytetarët durrsakë kërkojnë zgjidhje për vendin që helmon qytetin

Ndërsa Qeveria po mban mbledhjen e saj të radhës në qytetin bregdetar të Durrësit, opozita dhe qytetarë protestuan pranë vendgrumbullimit të mbetjeve urbane në Porto Romano duke kërkuar zgjidhje të problemit që po helmon qytetin.