vitaminaD tirana

Tirana mes 10 qyteteve më me diell në Evropë

Ndërkohë që dielli bëhet më i dëshiruar për shkak të mungesës së tij gjat mujave të dimrit, normalisht do të kërkoni një vend me më shumë ndriçim, shkruan e përditshmja britanike “The Telegraph” në një artikull ku rendit 10 qytetet evropiane që kanë më shumë orë diell në vit dhe që në vend të tetë ndodhet Tirana. Sipas një studimi të kryer nga faqja e internetit e dedikuar për motin “Current Results”,