workshop

Koalicioni Ndërkombëtar i Tokës, workshopi ndërkombëtar

Gjatë datave 24 – 28 Tetor 2016 në mjediset e Hotel Rogner në Tiranë, u mbajt një workshop ndërkombëtar, i organizuar nga Koalicioni Ndërkombëtar i Tokës (ILC) në bashkëpunim me Federatën Kombëtare te Pyjeve dhe Kullotave. Pjesëmarrës në këtë ngjarje ishin përfaqësues (koordinatorë të Strategjive Kombëtare të Angazhimit në vendet përkatëse) të organizatave që kanë lehtësuar prej disa vitesh hartimin dhe zbatimin e Strategjive nga 17 vende të botës, si Afrika, Azia, Amerika e Jugut dhe sigurisht Evropa.

Workshop trajnimi për menaxhimin e Zonave të Mbrojtura

Në Parkun Kombëtar te Divjakë-Karavastasë po mbahet Workshopi mbi trajnimin e administratës së menaxhimit të Zonave të Mbrojtura në vendin tonë ku marrin pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Zonave të Mbrojtura, Zamir Dedej, Drejtori i Parkut Kombëtar të Divjakës, Ardian Koçi, si dhe përfaqësues nga zonat e mbrojtura të vendit.