Yzberisht

Veliaj: Do t’iu ofrojmë 24 orë ujë banorëve të “Yzberishtit”

Problemet e furnizimit me ujë të pijshëm për banorët e zonës së “Yzberishtit”, sipas Veliaj do të marrin fund brenda muajit maj. Pasi ka përfunduar fazën e parë të projektit për furnizimin me ujë në rrugën “3 Dëshmorët”, Bashkia e Tiranës ka nisur shtrirjen e rrjetit në shtëpitë e para. “Duke i futur të gjitha llogaritë në faturën e ujit, ne kemi rritur ndjeshëm të ardhurat e Bashkisë së Tiranës. Kjo do të thotë që ne jemi gati, duke filluar që nga ky muaj i parë, që qytetarët janë përgjigjur duke i paguar në mënyrë korrekte dhe mbi 90% e tyre kanë paguar taksat e bashkisë, t’u përgjigjemi atyre menjëherë me investime”.