Zero Waste Youth

Krijohet aplikacioni Zero Waste

Në kuadër të lëvizjes botërore Zero Waste Youth, ku Green Line Albania është pjesë e ekipit qendror, është zhvilluar aplikacioni Zero Waste, i cili synon të ndihmojë njerëzit që të menaxhojnë mbetjet e tyre në nje menyre argëtuese, edukuese dhe praktike.

Linku prej nga mund të shkarkohet aplikacioni është: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zerowasteapp.zerowasteappandroid