Çfarë!?! Malet Troodos ne Qipro të mbuluar në Borë…në Qershor!

Moti është çmendur! Është me të vërtetë e pabesueshme por moti ka dalë jashtë kontrolli, presioni i ulët në ishull ka sjellë borë të dëndur tek malet Troodos dhe është thjesht fillim qershori, nisja e sezonit veror.

Nuk është sekret që që kohët e fundit, moti në Qipro nuk është më siç ka qenë, po sot kaloi çdo imagjinatë, me reshje të dendura dëbore në zonat malore të ishullit.

Një video e gjetur në mediat sociale tregon sesi bora dhe sipërfaqet e rrëshqitshme ndikojnë shoferët në rrugë, kushdo që udhëton drejt maleve Troodos duhet të jetë shumë i kujdesshëm.

Presioni i ulët vazhdon të tërheqë drejt ishullit shi, breshër dhe stuhi që do të vazhdojnë edhe në ditët që pasojnë.

Sipas Shërbimit Meteorologjik të Qipros, të hënën, të martën dhe të mërkurën, moti do të jetë me diell, por gjatë pasdites, priten shira dhe stuhi, sidomos në male, në brendësi dhe në jug të Qipros.

Për më shumë informacion: http://english.cyprustimes.com/2018/06/04/what-troodos-mountains-covered-in-snow-in-june-incredible-video/

Print

News

Archive of all EEA's news releases.

Top Environment News -- ScienceDaily

Top stories featured on ScienceDaily's Plants & Animals, Earth & Climate, and Fossils & Ruins sections.
Feed not found.

Reuters: Environment

Reuters.com is your source for breaking news, business, financial and investing news, including personal finance and stocks. Reuters is the leading global provider of news, financial information and technology solutions to the world's media, financial institutions, businesses and individuals.

BBC News - Science & Environment

BBC News - Science & Environment

Environment | The Guardian

Latest Environment news, comment and analysis from the Guardian, the world's leading liberal voice

Environmental News Network

Environmental News Network