Njihuni me makinerinë e zyrës që riciklon letrën

Kompania Epson ka prodhuar një makineri, e cila riciklon letrën. Ajo quhet PaperLab dhe është e para e këtij lloji. Sipas kompanisë, ajo është e aftë të prodhojë 14 fletë A4 në minutë. Përdoruesi duhet vetëm të hedhë letrat e përdorura në makineri dhe të zgjedhë formën e prodhimit, e cila shkon nga kartat e biznesit tek letrat me ngjyrë. Rezultati përfundimtar varet se si ju e programoni atë. Mundësia për të ricikluar letrën brenda zyrës ka përfitime të mëdha pasi ajo pakëson mbeturinat që hidhen poshtë, gjithashtu ndihmon edhe për të kursyer para për të blerë më shumë letër.

PaperLab do të prezantohet për publikun nga Epson në konferencën mjedisore, që është planifikuar për këtë javë në Tokio.

Print

News

Archive of all EEA's news releases.

Top Environment News -- ScienceDaily

Top stories featured on ScienceDaily's Plants & Animals, Earth & Climate, and Fossils & Ruins sections.
Feed not found.

Reuters: Environment

Reuters.com is your source for breaking news, business, financial and investing news, including personal finance and stocks. Reuters is the leading global provider of news, financial information and technology solutions to the world's media, financial institutions, businesses and individuals.

BBC News - Science & Environment

BBC News - Science & Environment

Environment | The Guardian

Latest Environment news, comment and analysis from the Guardian, the world's leading liberal voice

Environmental News Network

Environmental News Network
Feed not found.