• Kreu
  • Mbetjet
  • Shkodra gjobitet për keqmenaxhimin e mjedisit dhe mbetjeve

Shkodra gjobitet për keqmenaxhimin e mjedisit dhe mbetjeve

Duket se mbetjet në qytetin e Shkodrës nuk janë më vetëm një problem i qytetarëve, por edhe i Inspektoriatit të Mjedisit, i cili ka vendosur të gjobisë Bashkinë e Shkodrës. Vendimi i Inspektoriatit të Mjedisit i është dorëzuar kryebashkiakes Voltana Ademi dhe mësohet se gjoba është 5 milionë lekë të vjetra për mosmenaxhimin e mjedisit dhe praninë e mbeturinave në zona të ndryshme”. Mësohet se kjo masë administrative që mban datën 28 mars është e dyta për Bashkinë Shkodër.

Print