• Kreu
  • Mbetjet
  • Nis aksioni i pastrimit Rinas-Krujë, Klosi: Shqipërinë e duam të pastër

Nis aksioni i pastrimit Rinas-Krujë, Klosi: Shqipërinë e duam të pastër

Në aksionin e nisur sot për pastrimin e aksit Rinas – Krujë, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Bledi Klosi ftoi qytetarët që të i bashkohen nismës pasi sipas tij “Shqipëria që duam është Shqipëria e pastër” – tha Klosi. – Së bashku pastrojmë sot një vend që është vizituar më shumë nga turistët. Sot do të doja të falënderoja të tre kryetarët e Bashkive, vullnetarët dhe të tjerët që marrin pjesë. Ftoj të gjithë Shqipërinë të mendojnë për mjedisin dhe për Shqipërinë që duam, pasi Shqipëria që duam është e pastër”.

“Në aksion janë bashkuar shumë vullnetarë dhe shoqëri civile. Do të pastrojmë të tre urat dhe shtratin që lidh urat, nga sot vullnetarët do të nisën në malin e Krujës, dhe do të fillojmë të pastrojmë vendim rreth e qark”, – tha Klosi.

Print