• Kreu
 • Njoftime
 • Thirrje për shprehje intersi për trajnimin: ‘RINI AKTIVE – RINI E GJELBËR’

Thirrje për shprehje intersi për trajnimin: ‘RINI AKTIVE – RINI E GJELBËR’

Ftojmë të gjithë të rinjtë nga mosha 16-25 të aplikojnë për trajnimin ‘RINI AKTIVE- RINI E GJELBËR’.

Ky trajnim do të realizohet përgjatë muajve Korrik-Shtator, në Tiranë, me një total prej 10 workshopesh.

Të interesuarit për të marrë pjesë në këtë trajnim duhet të dërgojnë CV dhe një letër të shkurtër motivimi(maksimumi 300 fjalë), në adresën: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Temat e Workshopeve do të jenë si më poshtë:

 • Workshop 1 - Të rinjtë dixhitalë;
 • Workshop 2 - Roli i të rinjve për një mjedis më të pastër e më të gjelbër;
 • Workshop 3 - Monitorimi i cilësisë së ajrit, skenarë të limitimit të qarkullimit rrugor;
 • Workshop 4 - Higjiena e territorit;
 • Workshop 5 - Tutela e peizazhit, gjelbërimit urban dhe ekstraurban;
 • Workshop 6 - Lëndët e rrezikshme dhe politikat e bonifikimit;
 • Workshop 7 - Ekoturizmi dhe zhvillimi i qëndrueshëm;
 • Workshop 8 - Rinia dhe Mjedisi/ Europa;
 • Workshop 9 - Biodiversiteti dhe sfidat e sotshme;
 • Workshop 10- A është projekti yt i qëndrueshëm?

RIAS, përmes këtij projekti synon të shprehë nevojnën emergjente që lidhet me edukimin e rinisë në lidhje me cështjet mjedisore.

Ky projekt mbështetet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile(AMSHC).

Print