• Kreu
  • Të tjera
  • Aktiviteti njerezor
  • Ndërtimi i parkut fotovoltaik në Bilisht, më shumë se 30 hektarë i kalojnë në pronësi bashkisë për realizimin e projektit!

Ndërtimi i parkut fotovoltaik në Bilisht, më shumë se 30 hektarë i kalojnë në pronësi bashkisë për realizimin e projektit!

Më shumë se 30 hektarë sipërfaqe toke i janë kaluar në pronësi Bashkisë së Devollit ( njësisë administrative Bilisht).

Vendimi parashikon transferimin e pronësisë nga Ministria e Brendshme te kjo njësi administrative me qëllim që kjo sipërfaqe të përdoret për ndërtimin e një burimi gjenerues të energjisë elektrike fotovoltaike, raporton portali SCAN.

Në total ,janë 4 prona shtetërore që u ndryshohet pronësia.

Për të lexuar për projektin, kliko linkun:  http://www.scan-tv.com/mberrin-aplikimi-per-park-fotovoltaik-ne-bilisht-ja-detajet-e-projektit-dhe-investuesi/

Print