• Kreu
  • Të tjera
  • Aktiviteti njerezor
  • FOTOT: Durrësi i vjetër, ja si ka qenë qyteti para se të masakrohej nga “barbarët” e 30 viteve të fundit

FOTOT: Durrësi i vjetër, ja si ka qenë qyteti para se të masakrohej nga “barbarët” e 30 viteve të fundit

Nëse ka një qytet i cili është dëmtuar më së shumti nga ndërtimet gjatë këtyre 30 viteve, ai padyshim që është Durrësi. Ndërtime pa kriter dhe pa plan, shfarosën arkeologjinë, bukuritë natyrore dhe vlerat historike duke e shndërruar atë në një qytet që vështirë të gjesh gjurmët e së djeshmes.

“TemA” po përcjell disa fotografi të shkrepura nga kohët kur Durrësi ishte perla e turizmit që kishte se çfarë të tregonte.

Hidhini një sy: http://www.gazetatema.net/2018/07/19/fotot-durresi-i-vjeter-ja-si-ka-qene-qyteti-para-se-te-masakrohej-nga-barbaret-e-30-viteve-te-fundit/ 

Print