• Kreu
  • Të tjera
  • Të tjera
  • Një nga zonat në Tiranë, ku në vend të mbeturinave të dikurshme gjenden lule

Një nga zonat në Tiranë, ku në vend të mbeturinave të dikurshme gjenden lule

Një nga zonat që ka pësuar një trasformim total në kryeqytet është Parku i madh i Liqenit.

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit e ka cilësuar parkun e dikurshëm si një park të degraduar dhe të pistë, ndërsa sot mban një tjetër pamje, ku në vend të mbeturinave gjendjen petalet e luleve.

Gjetëm një Park të Madh të degraduar, jo vetëm të pistë, por të shëmtuar nga indiferenca, plagë e gangrenizuar. Sot, gjen me shumicë petale lulesh në vend të mbeturinave që e kishin mbuluar në 2015-ën! E kthyem nga një turp, në një krenari të Tiranës! Nga një shpinë e ftohur, në një oaz rekreativ fantastik për kryeqytetasit! Sfida vijon – gara tani me kut tjetër”, shkruhet në faqen zyrtare të APR.

Print