• Kreu
  • Uji
  • Ndotet lumi në Lezhë; Pasi shiut, Drini rrëmben plehrat e rrethinave

Ndotet lumi në Lezhë; Pasi shiut, Drini rrëmben plehrat e rrethinave

Lumi Drin që përshkon Lezhën është ndotur këtë mëngjes. Në të gjithë gjatësinë e tij janë parë mbetje.

Në Ti Raporton, Banorët e zonës raportuan në Top Channel situatën duke u ankuar se mbetjet janë rrëmbyer nga rrjedha e lumit përgjatë brigjeve të papastra.

Banorët akuzojnë një kompani pastrimi të bashkisë se nuk pastron siç duhet dhe se në net si kjo që sapo kaloi kur shiu është i dendur, lumi mbushet me mbetje të cilat më pas përfundojë në det.

 

Print