Kalendari Mjedisor

Lumi Ishëm del nga shtrati duke shkaktuar përmbytje në Krujë

Përmbytje e probleme nga reshjet në rrethin e Krujës. Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut të rëna gjatë pasdites së djeshme por edhe gjatë natës në të gjithë rrethin e Krujës, lumi Ishëm ka dalë nga shtrati në fshatin Murqinë duke përmbytur disa hektarë tokë bujqësore të mbjellë.Gjithashtu rruga e lagjes fundore të këtij fshati është totalisht e mbuluar nga uji siç duket dhe në pamje. Fatmirësisht niveli i ujit nuk është i lartë që të shkaktojë dëme në banesa.

By admin

Përmbytje e probleme nga reshjet në rrethin e Krujës. Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut të rëna gjatë pasdites së djeshme por edhe gjatë natës në të gjithë rrethin e Krujës, lumi Ishëm ka dalë nga shtrati në fshatin Murqinë duke përmbytur disa hektarë tokë bujqësore të mbjellë.Gjithashtu rruga e lagjes fundore të këtij fshati është totalisht e mbuluar nga uji siç duket dhe në pamje. Fatmirësisht niveli i ujit nuk është i lartë që të shkaktojë dëme në banesa.

Disa shtëpi në lagjen fundore të këtij fshati janë të izoluara pasi janë të rrethuara nga uji. Nga erërat e forta që kanë fryrë gjatë gjithë natës nuk raportohet për dëme.