Kalendari Mjedisor

Ndotja në Kune-vain, banorë e vizitorë: Duhet vetëm pak punë për mirëmbajtje

Edhe një tjetër lagunë mund të kishte fatin e Karavastasë nëse do të mirëmbahej më shumë.

By admin

Edhe një tjetër lagunë mund të kishte fatin e Karavastasë nëse do të mirëmbahej më shumë.

Laguna e Kune-vainit në Lezhë, tërheq vizitorë por ata thonë se duhet më shumë kujdes për të ruajtur bukurinë natyrore të  kësaj zone nga ndotja. Sipas banoreve të zonës por dhe vizitorëve,  një ndërhyrje e vogël do të bënte ndryshimin e madh për këtë vend,  i cili deri me tani është lënë në harrese totale nga të gjithë.