Kalendari Mjedisor

“Pezulloni Kalivaçin e Poçemin” – Konventa e Bernës, rekomandime qeverisë, Nika: Janë detyruese

Komisioni i Përhershëm i Konventës së Bernës i rekomandon qeverisë shqiptare të pezullojë projektet për ndërtimin e hidrocentraleve të Kalivaçit dhe Poçemit në Vjosë, ndërsa i kërkon të bëjë një planifikim strategjik e të ndërmarrë vlerësime të mëtejshme. Sipas Nikës, këto rekomandime janë detyruese për qeverinë shqiptare. Paralelisht, organizata është në fazat finale të përgatitjes […]