Kalendari Mjedisor

Deklaratë për shtyp: Fuqizimi i mbi 10,000 njerëzve për të trajtuar varfërinë energjitike në Mesdhe

Fuqizimi i mbi 10,000 njerëzve për të trajtuar varfërinë energjitike në Mesdhe

Në Europë, 104 milion njerëz nuk mund të gjejnë rehati në shtëpi gjatë verës, pa folur për Mesdheun, ku vala e të nxehtit është më e shpeshtë dhe e fuqishme. Varfëria energjitike shkakton shumë pamundësi për ata që vuajnë pasojat e saj: vështirësi ekonomike, pamundësi për të paguar faturat, veçim shoqëror madje edhe probleme me shëndetin.