Kalendari Mjedisor

Zjarri përfshin kodrat me ullinj në Lushnje dhe pyjet në Korçë

Ullishte në Lushnje e pyje në Korçë janë pëfshirë nga zjarret. Dëmet janë të mëdha, ndërsa dyshimet për zjarrvënie të qëllimshme. Ndaj zjarrfikësit në Lushnje paralajmërojnë gjoba për fermerët në parcelat e të cilëve do të shfaqen vatra zjarri.