Kalendari Mjedisor

NATYRË – KULTURË – KULINARI NË BASHKINË HAS

Panairi Green CRoss më datë 27.09.2021, për Ditën Ndërkombëtare të Turizmit u zhvillua në Bashkinë Has. Panairi “Natyrë – Kulturë – Kulinari. Has, porta më e re e turizmit ndërkufitar” një bashkë organizim midis qendrës mjedisore EDEN dhe Bashkisë Has.