Kalendari Mjedisor

Patos: I vihet flaka fushës së mbetjeve

Prej dy ditësh, fushës së mbetjeve të këtij qyteti i është vënë flaka, dhe tymi toksik është shpërndarë duke ndotur të gjithë zonën. Syri Tv ka kontaktuar me Bashkinë e Patosit, ku ashtu siç pritej, është konfirmuar që zgjidhja do të vij nga inceneratorët e Klodian Zotos dhe rritja e taksave për qytetarët.