Kalendari Mjedisor

TRAJNIM DY DITOR PËR VLERAT NDËRKUFITARE NATYRORE

Trajnim dy ditor mbi rëndësinë e vlerave natyrore të zonës ndërkufitare “Biodiversiteti- Vlerat dhe kërcënimet e tij në rajonin ndërkufitar” u zhvillua në Shqipëri në Has në datat 28-29 tetor 2021. Trajnimi për ngritjen e kapaciteteve u fokusua në vlerat aktuale të biodiversitetit dhe rëndësinë e mbrojtjes së burimeve natyrore të zonës ndërkufitare