Kalendari Mjedisor

Ora e Tokës – Earth Hour

Nisur që në vitin 2007 nga WWF dhe partnerët e saj si një ngjarje simbolike e fikjes së dritave në Sidney për të rritur ndërgjegjësimin për ndryshimet klimatike, Ora e Tokës është tani një nga lëvizjet më të mëdha në botë për mjedisin.